jag saknar inte

publicerat i texter;
 
bild/tumblr

Jag saknar egentligen ingenting. Jag saknar inte oss. Jag saknar definitivt inte dig som person och jag saknar heller inte mig som person. Jag saknar inte dina kyssar. Jag saknar inte dina kramar. Jag saknar aldrig ditt skratt, inte heller din doft. Du är något svagt minne som inte längre passar i mitt hålrum. Det finns inte längre någon plats för dig i mitt hjärta, ännu mindre i mina tankar. Jag saknar inte dig, jag saknar inte dig. 

Det är inte längre dina andetag jag vaknar upp till. Inte längre dina famntag jag vilar i. Tanken på det förflutna ilar. Våra intialer på planken förtvinar. Men jag var aldrig ledsen för våra skilda vägar, jag hade redan genomgått processen. Varje natt var jag vaken, för att jag ingenting längre kände. Grät för att det aldrig vände. Men efter allt som hände och inte hände, jag saknar inte dig. Jag saknar inte dig. 

osäkerheten

publicerat i texter;
 
/ Gammal bild från vintern
 
Osäkerheten spökar när självförtroendet sviktar. Jag känner hur svartsjukan ökar och jag är inte längre jag. Mina hjärtslag tappar takten ju längre bort dina händer flyr. Jag förstår inte hur kort det blev. Något slags kärleksbrev tappat på vägen. Men jag har lappat mitt hjärta för sista gången. Jag tänker inte längre lystra den här sången. Jag betraktar från balkongen, som en skärrad fånge. Jag står kvar i samma fotspår, famlar i samma vrår. Jag stammar fram mina blygsamma kärleksförklaringar. Jag vill att du uppmärksammar mina tappra försök att referera till mina känslor i klichiga fraser. Om jag ska citera vill jag hänvisa till Håkans rader:

- Vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära mig, även om det är försent att älska dig. Vad jag bryr mig om nu, är att från samma säng, lyssna till samma regn.

För när molntäcket sköljer över staden, behöver jag dina fingrar lirkade runt mina. Jag vill driva bort dina tvivel och riva dina murar som stänger mig ute. Jag kan inte fortsätta vänta för det spränger mitt inre.

 

stora svarta havet

publicerat i foto;
Denna bild var min utställningsdebut. Jag och mina estetkamrater ställde ut en varsinn bild innan sommarlovet och jag måste säga att varenda en av dem är så duktiga. Alla fotografier var himla fina. Mitt fotografi bärde titeln Nalkas, som jag och min dåvarande fotolärare kom överens om att det passade fint.